fredag 14 januari 2011

Tömma skåp

Jag tycker om att ha basvaror av alla slag hemma. Allt från mjöl och andra bakingredienser till olika grönsaker, fisk och kött i frysen och förstås andra bulkvaror. Nu kändes det som att vi alltid använder samma typer av bulkvaror så det har varit förbud på att hämta just annat än mjölk och frukt från butiken.

Ganska bra har vi jobbat på och idag var vi och storhandlade för första gången i år. Så där smidigt mitt i fredagsrusningen :-). Det intressanta är hur folk glor när man storhandlar; tror de att vi äter upp all den där maten över helgen eller? En gång var det en gubbe som funderade att han skulle vilja se hur mycket vi handlar t.ex. till julen.

Är det ett stadsfenomen att man ska springa till butiken varje dag eller är det bara jag som är pucko som tycker att det är bättre att veckohandla?

Jag tror inte att det blir så hemskt mycket billigare, men om man gör impulsköp är det väl bättre att impulsköpa en gång i veckan än varje dag. Tycker dessutom att man fokuserar mer på inköpslistan än på att bli lockad att köpa annat när man ska handla litet mer på en gång.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...