tisdag 22 december 2009

Endast tomten är vaken...

Vår familj råddar med sovandet så det är i det närmaste omöjligt att laga jul. Idag steg maken upp typ 4 och åkte på jobb. Jag vaknade klockan 9. Bebis vaknade efter en stund och han somnade om efter några slurkar mjölk. Jag bläddrade i en bok med ideér för dopfesten. Måste ha somnat för efter en timme vaknade jag av tystnaden. Bara sovande barn!

Klockan hann bli över 11 innan alla var hyfsat vakna, påklädda, pottade, putsade, nyblöjade, ammade och vad nu allt de behövde och vi kunde gå ner. På eftermiddagen hölls alla vakna och pigga och vi lyckades till och med med konststycket att åka iväg och storhandla hela familjen. Bebisen lyckades med koststycket att han sov sej igenom det nästan två timmar långa butiksbesöket :-).

När det blev läggdags och planen var att alla barn skulle sova och mor och far skulle fixa och trixa och laga jul så blev resultatet att mellanpojken somnade, far somnade, bebis vägrade sova mer än fem minuter i taget och då också endast i mors famn. Storebror väntade tills far sov och kom sedan traskande för att umgås med mor.

Nu är det natt och endast mor är vaken.


Med sovande bebis i famnen.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...