torsdag 22 januari 2009

Ha-sjuk igen :-)

Jag råkade ramla in på en tysk webbshop som säljer världens ljuvligaste band. Jag känner att jag behöver måååånga meter, men mitt samvete säger att jag ändå bara tittar på dem sedan och inte använder dem... för vad ska man egentligen använda alla söta band till?

4 kommentarer:

Starkismor sa...

Dom ska man ha!

Å så kan man sy band nere i kanten på en trist beige jacka, kanske? (om man har en sån...)

Anonym sa...

Man behöver inte beställa sånt där band ända från Tyskland! Kolla detta: http://www.peikonpoika.com/shoppe/catalog/zakka/cat_zakka_napit.htm

Bandet med svamparna är också fint.

Katikatt sa...

Åkerhyddan; det är nu just det :-). Fast någå tråkiga beige jackor äger igen i vårt hus :-). Eller din bror då kanske :-), men han blir kanske inte gladare av rådjur (eller det är väl just det att han egentligen skulle bli det :-)).

Jennimami; tack för det fina tipset! Mest glad blev jag över de japanska tygerna, men banden är över dubbelt dyrare där än i den tyska webbshoppen, så banden får nog komma från tyskland om jag "behöver dem :-)!

PS: Jag har sett vårens kläder idag........ :-) :-) :-) :-)

Anonym sa...

Ja, de japanska tygerna är också fina. Men men, jag är en sån som TROR att jag behöver en massa men tyvärr blir det liggande i nån låda till slut... Jag är bra på att påbörja en massa projekt men det händer alltför ofta att de aldrig slutförs ;)

Det är väl onödigt att jag frågar om kläderna är fina för de är de säkert :) Väntar med spänning ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...