torsdag 24 mars 2011

Lappar lappar lappar

Återigen sitter jag och lägger prislappar på en massa grejer. Det är barnloppis i Vasa på lördag och jag har plockat rekordmycket ur skåp och lådor. Bra tid att få sko- och klädförråden inventerade!

Bilden är lånad från Perheveturit, riktigt så där stor är inte min hög :-).

måndag 21 mars 2011

Tillbaka i tiden


Efter några ärenden på stan hoppade jag in i bilen för att åka hem. När jag skulle svänga vägrade bilen och åkte rakt i stället. Det bara kändes rätt att ta en sväng via Röda Korsets loppis som ja inte besökt på lääänge. Jag stod och tittade litet på spetsar när mina ögon fastnade på en rullgardin i hörnet. Den var rullad med aviga sidan ut, men någon detalj måste ha fångat min uppmärksamhet för när jag började rulla upp den såg jag att den bilden hade jag stirrat på hur många gånger som helst. Kan ni tro att jag hittade min barndoms rullgardin! Det är knappast den vanligaste 70-tals gardinen för jag har inte sett den någon annan stans än i mitt barnrum och på rådgivningen en km från nämnda rum. Och här dök den upp helt plötsligt!

Jag ska ändå hålla er litet i spänning för jag orkar helt enkelt inte gå och ta ett foto nu. Det får bli morgondagens projekt!

När jag funderade var den kunde hänga frågade Stora V, 5 år, om den inte kunde hänga i sovrummet. "Då kan du ju ligga i stora sängen och titta på den."

lördag 19 mars 2011

Tröstshopping

Idag är det en sådan dag som det känns som om jag skulle behöva en rejäl shoppingrunda för att pigga upp mej. Så politiskt-, ekologiskt- och moraliskt inkorrekt som något bara kan vara :-). Bäst att hålla sig till fönstershopping.
Den här våren kommer att gå i gult,
har jag tänkt mej.
Gillar Marakattimarssis
gula jaquardoverall <3.

Det här Kameleont Design tyget
har inte lockat mej alls,
men nu ser det så lyckat ut som byxor!




Sommar enligt Småfolk!
Är ganska insnöad på Metsolas klöverfrottée...
Så fin i grönt!

onsdag 9 mars 2011

Våriga pulsvärmare


Efter en dryg vecka sängläge har mina livsandar återvänt. Den övriga familjen ligger däckad.

Man vet att man  är i svagt skick när man inte vill ha glass och inte vill sticka. Återgäldade det nu med att både äta glass och sticka ett par våriga pulsvärmare. Dödergöks pulsvärmare med spets funkade bra med garnet jag bytt till mej av Malin. Synd att min telefonkamera är så värdelös, garnet är gulgrönbrunorange.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...