Frysen gapar tomt och fantasin tryter så det blir makaroner till lunch - idag igen. Jag har startat projekt storkok igen för att fylla frysen med bra, näringsrik mat för att det blir så fruktansvärt ensidigt med makaroner varje dag. Visserligen varierar jag ju makaronerna - ena dagen med tomater, den andra med ost och den tredje med både ost och tomat. Festligt värre!
Nu ska det rullas köttbullar en masse. Finns det någon enklare mat att bunkra upp med? Det tar inte särskilt lång tid att rulla en plåt köttbullar och sedan gräddar man dem i ugnen och vips har man bra mat för många dagar och det är så enkelt att frysa in dem i minigrippåse så att man kan ta fram lämplig mängd.
Blomkål, broccoli och hemkokt (nästan ekologisk) vegefond har jag också fryst in och en stor köttgryta ska jag väl få till stånd under dagen. Men sedan börjar fantasin så småningom tryta.
Vilket är ditt bästa storkokstips?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar