måndag 29 september 2008

Prickar prickar prickar......

Den här veckan hade jag tänkt fixa 3-årskalas, men födelsedagspojken har gått och fått vattkoppor... Så nu ser vi på barntv i stället och väntar på att lillebror får sin del av kopporna. På fredag är det den riktiga födelsedagen och då ska vi i alla fall fira litet, men det blir bara vi då och så får vi ha gäster senare.

Jag borde väl vara nöjd över att jag fick lite tidsfrist med att få huset i kalasskick (jo, garderobens innehåll tar fortfarande upp större delen av vårt matsalsbord...).

2 kommentarer:

Heidi H sa...

Oj nej! Det skulle ha varit kul att luncha tillsammans idag! Då jag hörde om prickarna tänkte jag faktiskt i en förvirrad stund packa N i bilen och komma och hälsa på er för att också få prickar, men så kom jag på att jag bara har 80% skydd (har inte tagit andra vaccinet ännu) och så börjar jag faktiskt vara ganska fed-up på att vara sjuk för vi har hållit på med den sorten i 2 veckor nu. Första ÖI är nu genomliden, tralallalaa!

Katikatt sa...

Urk för ÖI!
Jag är fortfarande heller inte övertygad om att det verkligen är vattkoppor, men vi håller oss hemma tills prickarna är borta...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...