fredag 6 mars 2009

För vänner av E Gynther!


Jag bläddrade runt på adlibris och hittade då Elsebeth Gynthers bok "Bornetoj du selv kan sy 0-4 år" i nytryck. Efter över ett års letande land och rike runt fick jag tag på originalet, men om du behöver ett ex. så finns den alltså nu i nytryck åtminstone på adlibris!

Latmask :-)

Jag har haft lite latmasktendenser den senaste veckan. Jag kan förstås skylla på all städning och allt bakande förra veckan, eller så kan jag bara erkänna att jag är hemskt lat ibland :-). Nu har jag i alla fall fått ihop påtat en löjligt liten text som borde ha varit fixad för länge sedan och i kväll ska jag "jobba" litet innan det blir helg. Skönt med en programfri helg utan "måsten".

Jag har nu läst ut Milleniumtrilogin och nu saknar jag förstås böckerna. Vilken läsupplevelse! Det är sällan man får såväl spänning som ett suveränt språk i samma bok. Rekommenderas åt alla och en var.

Jag hoppas att alla har en skön helg!

onsdag 4 mars 2009

Bloggtorka

I helgen har vi firat två-årskalas! Huset var fullt med folk, Lilla V fick fina presenter och vi andra föråt oss på tårta :-). Efter kalaset tycks jag ha lagt in en latmaskväxel för jag verkar inte åstadkomma just något...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...